Logo Culinair Kommers

Na een lange periode van zorgvuldige voorbereiding, het ontwikkelen van de webshop, afspraken maken en planning kunnen wij u met trots zeggen dat wij de boodschappenservice verder aan het uitbreiden zijn. Zo bevoorraden wij van Culinair Kommers al veel van onze klanten met de dagelijkse boodschap.

De dagelijkse boodschap

Voor onze klanten verzorgen wij ook de dagelijkse boodschappen. Waar zij voorheen zelf de dagelijkse boodschap verzorgden, komen nu onze logistieke mensen voor een aantal klanten één maal per week langs. Onze bestelwagen neemt in één keer de dagelijkse boodschappen mee voor de gehele week. Zo hebben deze zorginstellingen alles in één keer in huis.

Ontzorgen

Zij hebben voor de boodschappenservice van Culinair Kommers gekozen zodat wij kunnen ontzorgen. Zoals één van de desbetreffende zorginstellingen dat zelf verwoord: “Wij waren klaar met het gedoe en gesjouw”. Dit stukje geleverde service bevalt de klanten erg goed. Zo kunnen wij ook meerdere keren per week de boodschappen verzorgen. Dit allemaal naar invulling van de wens van de desbetreffende klant.

Naast dat wij voor enkele klanten enkel de boodschappen verzorgen kunnen de boodschappen natuurlijk ook aan u geleverd worden in combinatie met de versmaaltijden.

boodschappenservice culinair kommers

Hoe gaat het precies in zijn werk?

In samenspraak met u wordt vooraf de boodschappenlijst opgesteld met daarin een selectie van uw benodigde dagelijkse boodschappen. Welke dan iedere week naar de specifieke behoefte wordt ingevuld en digitaal opgestuurd naar ons. Deze lijst kan wekelijks worden aangevuld met uw specifieke wensen.

Vanaf 1 april gaan wij onze klantenkring van de dagelijkse boodschap verder uitbreiden. Wij zijn er ontzettend trots op dit voor vele klanten te mogen verzorgen. In tegenstelling tot andere instellingen verkiest deze instelling meerdere bezorg momenten per week. Met veel plezier zullen wij onze nieuwe klant meerdere keren per week bezoeken met een vrachtwagen vol met boodschappen. 

bestellen boodschappenservice culinair kommers

Maaltijdcomponenten

De juiste afstelling van de boodschappenservice en maaltijdcomponenten bereiken wij door met u mee te denken. Wij streven er naar om u te ontzorgen. De boodschappenservice (en natuurlijk ook de versmaaltijden) is toegespitst op de specifieke behoeften en eventuele wensen van u en de instelling waar u werkzaam voor bent. Ik kan u verzekeren dat service hoog in het vaandel staat bij ons.

Wilt u meer weten over de boodschappenservice van Culinair Kommers? Dan kunt u contact opnemen met Jolanda Hugens of André Dingemanse.