Logo Culinair Kommers

Vivianne Coppejans - de Block is teamleider facilitair voor SVRZ, locatie de Vurssche in Axel en de Molenhof in Zaamslag. Bij deze 2 locaties bedient zij samen met haar medewerkers, ongeveer 160 cliënten. Zij houdt zich bezig met bijna alles, behalve de zorg voor de cliënten. Voorbeelden? Ze geeft leiding aan de huismeesters, receptie en linnenkamer. Ze zorgt er ook voor dat haar cliënten elke dag een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgen. Dat doet ze met behulp van de ambachtelijke maaltijden van Culinair Kommers.


Een aantal jaar geleden is de structuur veranderd en ging de organisatie over van zelf bereide maaltijden naar convenience. Toen is het zorgcentrum op zoek gegaan naar een partij die kwalitatief hoogstaande maaltijden kon verzorgen. Dat viel nog niet mee, het is natuurlijk niet gemakkelijk om een maaltijd voor te schotelen die net zo lekker is als dat je hem zelf bereidt. “We zijn uiteindelijk bij Culinair Kommers uitgekomen,” vertelt Vivianne.


“De ambachtelijke bereidingswijze en de grote betrokkenheid vanuit Culinair Kommers, sprak ons erg aan. Wij hebben toen 3 maanden proef gedraaid. De cliënten, de kok en ikzelf proefden de maaltijden. Daar waren we erg tevreden over. We kregen ook van onze cliënten en de koks positieve reacties. Dat was samen met een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit voor ons de doorslaggevende reden om door te gaan met Kommers."


"Het is ook prettig dat onze cliënten zelf nog een keuze kunnen maken uit de maaltijden. De keuzevrijheid verschilt per groep; zo hebben wij voor tafeltje dekje ook inspraak in het menu.
De maaltijden van Culinair Kommers zijn kwalitatief erg goed. Ook onze cliënten zijn er erg over te spreken, zij zijn vooral erg verzot op het vlees, dat vinden ze heerlijk. Culinair Kommers weet elke keer weer een gezonde en afwisselende maaltijd neer te zetten. De pure smaken van de producten komen goed naar voren."


"Het mooiste aan de maaltijden van Culinair Kommers is dat ze ook echt bijdragen aan de gezondheid van onze cliënten. Bij één van onze cliënten was haar gezondheid duidelijk verbeterd door de pure en gezonde ingrediënten van de maaltijden. Dat is natuurlijk fantastisch en precies wat wij als zorgcentrum voor ogen hebben.
Ook de service en tijdigheid van de maaltijden is goed. Ik vind het gewoon goed en hoop dat de samenwerking nog lange tijd op deze manier voortgezet zal worden.”