Logo Culinair Kommers

Culinair Kommers is van origine een ambachtelijke slagerij, uitgegroeid tot een leverancier van complete maaltijden. "Wij boden altijd al een heel volledig assortiment aan vlees van goede kwaliteit. En daarom vind je bij Culinair Kommers ook nog steeds het traditionele assortiment. Maar de laatste jaren is er veel veranderd in de markt in het aanbod aan kip, rund en varkensvlees in vorm en smaak. Daar wilden we al een tijd iets mee,” vertelt John Kommers. “Onze mensen zijn altijd bezig met het ontwikkelen van de producten volgens de laatste trends in de markt. Nu heeft Culinair Kommers besloten om het assortiment uit te breiden met gemarineerd en gesneden vlees. Ook zijn de eenheden aangepast.”


“We bieden nu veel meer variatie en gemak aan onze klanten. De gemarineerde reepjes kip voor in de nasi, is bijvoorbeeld een smaakvolle aanvulling in het assortiment. Het smaakt heerlijk en hoeft alleen maar gegaard te worden. Zo heb je in een handomdraai een lekker bord met nasi."

 

gem kipreepjescordonblue


“We hebben nu ook gemarineerde visblokjes, zoals zalm filet blokjes of kabeljauwblokjes, die smaken goed in een kruidige curry. De kleine gehaktballetjes, die zijn ook nieuw in het assortiment en worden veel afgenomen. Dat komt ook omdat je ze zo goed kunt combineren. In onze webshop geven we daar tal van ideeën voor, daar worden allerlei recepttips gegeven. Of zo’n lekkere katenburger, een platte gehaktschijf omwikkelt met katenspek. Heerlijk bij de aardappeltjes en wat verse groentes. Het valt op dat er nu ook veel voor de nieuwe, gepaneerde producten gekozen wordt, het is makkelijk, lekker en panklaar.”


“De uitbreiding in het assortiment is een welkome aanvulling. Het vlees werd altijd al goed afgenomen, mede door de goede kwaliteit. Maar we merken dat het aanbod nu nóg beter aansluit bij de vraag. Culinair Kommers weet als geen ander welke vleessoorten goed zijn en hoe ze die moeten selecteren. Nu er ook nog eens aandacht is besteed aan het toevoegen van heerlijke marinades en de vorm, sluit het assortiment nóg beter aan bij de wensen van de klant." En dat is precies wat Culinair Kommers voor ogen had met deze uitbreiding.

De aanvulling in het assortiment bekijken en bestellen? Ga naar het onderdeel vlees in onze webshop.