Logo Culinair Kommers

Het waren 3 fantastische dagen! De proeverijen van Culinair Kommers hebben ook jaar weer de revue gepasseerd, met succes. Omdat Culinair Kommers weet hoe je zo’n heerlijk diner  samenstelt. De feestdagen die zijn bijzonder. Culinair Kommers helpt haar klanten daarom graag bij het selecteren van het best passende menu door proeverijen te organiseren.

Tijdens de proeverijen kunnen medewerkers van de verzorgingshuizen zoals de chef-koks of verzorgers naar hartenlust proberen van al het lekkers dat besteld kan worden bij Culinair Kommers.

“De feestdagen dat is een moment van samenzijn en voor de bewoners van het verzorgingstehuis één van de hoogtepunten  van het jaar. Daarom willen wij er voor hen een groot feest van maken. Dat kan alleen met de best passende menu’s. Wij willen zeker weten dat onze klanten de juiste keuze maken binnen een voor hen passend budget. Dat is voor hen weer een zorg minder en dus ook voor ons”, verteld André Dingemanse, Commercieel manager van Culinair Kommers.

Culinair Kommers stelde van te voren de best passende gerechten samen en maakte er mooie keuze menu’s van. Tijdens de proeverijen konden alle componenten los van elkaar geproefd worden. En dat was nog een hele klus! De klanten proefden namelijk 4 verschillende amuses en 2 salades. Vervolgens konden ze kiezen uit 7 soepen en 10 verschillende hoofdgerechten. Het dessert was een proeverij in buffet vorm. Er konden allerlei zoetigheden geprobeerd worden van verschillende leveranciers.  Tussendoor kon er dan ook nog bijpassende wijn geproefd worden.

Er wordt dus nogal wat geproefd op zo’n middag! Het is een leuke en gezellige proeverij waarbij er letterlijk een voorproef genomen wordt op de feestdagen. De klanten zitten aan grote tafels en André en zijn collega Ton Snijders (onze culinair kok) vertellen van alles over de gerechten. Zo helpen ze de klanten bij het maken van de juiste keuze. De menu’s kunnen besteld worden voor 1ste  en 2de kerstdag en voor oud en nieuw.

“De klanten waren dit jaar vooral erg gecharmeerd van de presentatie van de gerechten,” verteld André. “De Amuse, salade en de soepen zijn uitgeserveerd in kleine porties. De hoofdgerechten en desserts konden in buffetvorm worden opgeschept. Iedereen kon zelf lekker kiezen en naar hartenlust opscheppen. Het is voor de klanten echt een inspiratie middag waarbij ze ook ideeën op kunnen doen over de manier van presenteren. Ze kunnen zo een laagdrempelig culinair menu voorschotelen aan hun bewoners. Zo wordt het kerst menu echt een feest.”

Er zijn dit jaar 3 verschillende dagen georganiseerd met verschillende klanten. Het liep als een trein, we zijn iedere dag overladen met complimenten. “Dit is fantastisch, we hebben een hartstikke leuke middag gehad. We kunnen nu een goede keuze maken voor de kerst.”

Het is natuurlijk wel erg mooi als je je klanten zo blij kunt maken. De favoriet van dit jaar? Blauwe bliksem met stoofpeertjes.

Wilt u ook nog zo’n mooi samengesteld kerstdiner bestellen? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

Foto proeverij buffet