Logo Culinair Kommers

Tijdens de feestdagen wilt u eens écht uitpakken. Uw bewoners verrassen met een heerlijk uitgebreid diner. Want de feestdagen die zijn bijzonder. Daar hoort een feestelijk menu bij om samen van te genieten. Maar hoe doet u dat? Laat het over aan Culinair Kommers. Zij selecteerden speciaal voor u de best passende gerechten samen en goten het in een feestelijk menu. Zo worden de feestdagen pas écht bijzonder!

Daar gaat een heel proces aan vooraf: “Elk jaar draag ik een lijst aan met producten, voorgerechten, soepen en hoofdgerechten op basis van wat er in voorgaande jaren goed aansloeg. Ik houd ook altijd de nieuwste trends goed in de gaten en speel daarop in,” vertelt John Kommers. John laat zijn kwaliteitsman Youri de Bont dan vervolgens vernieuwende en gevarieerde kerstmenu’s samenstellen. Culinair Kommers organiseert ook proeverijen voor haar klanten zodat zij alvast voor kunnen proeven. Zo kunnen ze een goede keuze maken. Om daar een succes van te maken kookt de kwaliteitsman van Culinair Kommers alles al een keer. Alle gerechten worden dan door het team van Culinair Kommers geproefd. Met de verbeterpunten die daar uit voortkomen worden de punten op de i gezet. Zo wordt een perfect kerstmenu samengesteld, dat gevarieerd is en met trots gepresenteerd kan worden aan de klanten.

Er wordt ook al nagedacht over hoe de gerechten op locatie makkelijk bereid kunnen worden en de presentatie er restaurant waardig uit komt te zien. Op deze manier weet Culinair Kommers elk jaar weer mooie en gevarieerde kerstmenu’s samen te stellen. Zo kunnen de klanten echt een feest maken van de kerst.

Een greep uit het aanbod in de feestdagen menu’s van Culinair Kommers:
Een klassieker tijdens de feestdagen is de varkenshaas, dit malse stukje vlees hoort echt bij de kerst en wordt ook elk jaar veel bestelt.
Een voorbeeld van een bijzonder gerecht is de kalfssukade. Dit heerlijke vleesgerecht wordt niet vaak gegeten en is daarom ook erg toepasselijk voor de kerst.
Verder geldt al jaren dat de gevulde vleesgerechten in trek zijn. Ook deze gerechten zijn speciaal en niet alledaags. De afgelopen jaren werken we steeds meer toe naar een restaurant beleving. Daarom werken we met verse producten en meer aandacht voor de uitstraling van het gerecht met mooie garneringen. Dat is wat we de bewoners van onze huizen graag voorschotelen tijdens de feestdagen; iets bijzonders om er echt een feest van te maken.

Bent u al klaar voor de kerst? Doe inspiratie op bij Culinair Kommers! Er zijn bestelsets aangemaakt per feestdag met alle dieetvarianten, deze kunt u bestellen via de webshop.

eerste kerstdag2de kerstdagON

Bent u al klaar voor de kerst? Doe inspiratie op bij Culinair Kommers! Er zijn bestelsets aangemaakt per feestdag met alle dieetvarianten, deze kunt u bestellen via de webshop.