Logo Culinair Kommers

Verschillende gerechten bestellen via een app geeft zoveel meer gemak dan het papieren systeem dat we nu kennen.  Daarom besloten wij om er ook één te ontwikkelen. Deze is vanaf nu te downloaden in de App Store en Google Play. Wij nemen u mee in de eerste stappen.

Handig voor op de tablet en erg gebruiksvriendelijk. Een nieuwe service, om het onze cliënten nog makkelijker te maken. Daar zijn we trots op en daar vertellen we graag meer over.
De bestel app- is speciaal ontwikkelt voor woongroepen in de ouderenzorg, het kleinschalig wonen. Met de bestel-app kan de verzorger, samen met de bewoner, een goed samengestelde maaltijd naar keuze bestellen voor de volgende dag. Geen gedoe met papier meer en zorgt voor meer gemak. Dat is belangrijk voor onze klanten, die service geven wij ze dus graag.
In een handomdraai een lekkere, verse maaltijd voorschotelen? De app helpt u erbij. Er is een legio aan verschillende recepten te vinden, voor elke dag van de week iets anders. Met de handige app van Culinair Kommers kunt u voor iedere dag per persoon maaltijdcomponenten selecteren. Dat zorgt voor veel afwisseling. Ook de hoeveelheid kan aangegeven worden, zo is de maaltijd nooit teveel, of te weinig. Er kan bestelt worden op een moment dat het u goed uitkomt, tussen de bedrijven door en het is zo gepiept.
Kunt u ook niet wachten om de app te downloaden? Niks houdt u meer tegen. Wij nemen u graag mee in de eerste stappen.


1. Ga naar de app store of Google play. Type bij zoeken Culinair Kommers en download de app.
2. Log in met uw debiteurnummer
3. Ga aan de slag!

U kunt inspiratie opdoen bij recepten, de boodschappen kunt u direct op uw boodschappenlijst zetten. Bij maaltijden kunt u per dag een maaltijd samenstellen om een goed gebalanceerd weekmenu samen te stellen. Het is ook mogelijk om bij boodschappen te zoeken naar bepaalde artikelen. In het besteloverzicht krijgt u een overzicht van wat u besteld heeft. Met de 3 verticale streepjes rechtsboven in keert u steeds weer terug naar het menu.

Recepten app CK

Komt u er toch niet uit? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.