Logo Culinair Kommers

Een ouderwetse markt met allerlei kraampjes waar van alles en nog wat geproefd kan worden, tegenwoordig omgedoopt tot foodmarkt. Dat organiseerde Stichting Elisabeth Breda op 25 september met al haar leveranciers waaronder Culinair Kommers. Het was een groot succes, lees er hier meer over.

De foodmarkt stond in het teken van het  certificaat voor de hygiënecode veilig keurmerk van veiligvoedsel.nl die Stichting Elisabeth heeft gekregen. Genoeg reden voor een feestje en hoe kun je dat nou beter vieren dan met een lekker hapje en drankje?

Culinair Kommers zei direct ja, toen ze gevraagd werden mee te werken aan dit mooie initiatief. ”We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij onze klanten. Het is een mooi moment om ze wat extra aandacht te geven en dat doen we graag. Daarom dragen we ons steentje bij aan zo’n leuk event”,  verteld Jolanda Hugens, die de foodmarkt organiseerde.  

“Ook voor andere organisaties organiseren we soortgelijke evenementen. Een goed voorbeeld daarvan is een proeverij die we organiseerden bij een kinderdagverblijf voor ouders of bij nieuwe klanten om kennis te maken met onze gerechten. We vinden het belangrijk om op deze manier onze klanten nog beter van dienst te zijn en ze beter te leren kennen”, zegt Jolanda.

Bij de Foodmarkt van de stichting Elisabeth Breda was Culinair Kommers aanwezig met een Hollandse, ambachtelijke foodkraam. Daar werden allerlei verse lekkernijen geserveerd. Je kon er terecht voor een hutspotje met een gehaktbal, bami met saté of een gebonden tomatensoep. De foodmarkt is enorm goed ontvangen. Het was super druk met mensen die de ambachtelijke gerechtjes van Culinair Kommers wilden proeven. “We hebben leuke gesprekken gevoerd met de bewoners en medewerkers. Daar zit voor ons dan ook echt de plus in van een dergelijk evenement. Culinair Kommers is graag in contact met haar klanten, daarom waren wij ook zelf aanwezig bij de foodmarkt. We horen dan letterlijk wat er speelt bij klanten en leren hun nóg beter kennen. Ze waren erg enthousiast over de gerechtjes. Er stonden rijen dik voor onze kraam. De bewoners en medewerkers wilden namelijk alle gerechtjes proeven en kwamen zelfs terug om een tweede bordje te halen”,  verklaard Jolanda.

De reactie van Stichting Elisabeth Breda was ook laaiend enthousiast! “Gisteren was een geweldige dag voor ons en onze cliënten, zegt de teammanager van Stichting Elisabeth Breda. Wat was het gezellig, druk en vooral lekker! Zonder de inspanningen en sponsoring van Culinair Kommers was het niet mogelijk geweest zo’n mooi Foodfeest te organiseren, enorm bedankt! (Wij hebben zo’n vermoeden dat er nog lang over gesproken zal worden).”

Een geslaagd event en dik tevreden klanten. Wij zeggen dus; volgend jaar weer!

Wil je sfeer proeven? Bekijk

dan de video van het foodfestival.