Logo Culinair Kommers

De creatieve ondernemers Peter Bliek en John Kommers komen met iets nieuws: een broodconcept specifiek voor de zorg en exclusief verkrijgbaar via Culinair Kommers.

brood

Culinair Kommers komt met een nieuw broodconcept, speciaal voor de zorg:

  1. Brood in portieverpakking
  2. Ruime keuze in lactosevrij en glutenvrij brood – zelfs zonder E-nummers.
  3. Bezorgd tot in de keuken of de huiskamer.

Het broodconcept is opgezet samen met Bakker Bliek uit Middelburg.

De familie Bliek heeft al generaties lang een bakkersbedrijf in Veere. De overgrootvader van Peter Bliek is er al mee begonnen. En inmiddels zit zoon Julius ook in het bedrijf, dat nu 9 vestigingen telt. De hoofdvestiging is inmiddels in Middelburg.

Al lange tijd werkt Meesterbakker Bliek ook voor horeca en zorg. En gaandeweg is Bliek zich steeds meer gaan specialiseren in producten die heel goed bij de zorg passen.

Peter Bliek: “Wij kunnen brood aanleveren in iedere gewenste portie. Handig en hygiënisch apart verpakt.  Wij hebben enorm veel ervaring met portieverpakkingen.”

Ook het assortiment van Meesterbakker Bliek past heel goed bij de zorg. Bliek maakt bijvoorbeeld lactosevrij en e-nummervrij desembrood. En er is een speciale, gecertificeerde bakkerij voor glutenvrij brood.

Peter Bliek: “Het is ons doel om dieetproducten te maken die goed voor je zijn én ontzettend lekker. Daar richten wij ons helemaal op. We bieden 8 varianten in grootbrood, kleinbrood en vruchtenbrood. En we zitten niet stil: binnenkort komen er ook functional foods: brood verrijkt met vitamines.”

De mogelijkheden van de bakker passen perfect bij de verfijnde distributie van Culinair Kommers. Voor Culinair Kommers is het goed haalbaar om aan te leveren per afdeling, woongroep of zelfs per bewoner.
John Kommers: “In onze samenwerking hebben we allebei onze eigen expertise. Door onze logistieke kennis samen te brengen met de productkennis van Bliek ontstaat er een ijzersterke combinatie.

Voor meer informatie over het broodconcept voor de zorg belt u met André Dingemanse, telefoonnummer 06-53 83 4954.