Logo Culinair Kommers

Sinds dit jaar hebben we bij Culinair Kommers ook Wereldgerechten op het menu. Bijvoorbeeld Toscaanse varkensstoverij, Griekse Moussaka, Mexicaanse rijsschotel, Daging Mallaka met Indische boontjes of Ajam Boemboe Bali. En soms ook iets van heel dichtbij, zoals het Brabants kipstoofpotje.

 

Wij willen mensen laten genieten van verse maaltijden. En dat lukt heel goed. De reacties die we krijgen van klanten zijn enorm positief. En daar doen we het allemaal voor.
Waarom wij u adviseren ook te kiezen voor Wereldgerechten?
 

1. Het is heerlijk zomer!

En wat past daar beter bij dan gerechten uit vakantielanden als Italië, Spanje en Griekenland. Als het buiten 25 graden is heb je gewoon minder zin in aardappelen en Hollandse groente. Met onze Wereldgerechten dwalen je gedachten af naar warme oorden, verre stranden. Echt waar! Probeer het maar eens… ;-)
 

2. Iedereen eet uit de buitenlandse keuken.

De ouderen van nu hebben Indisch en Italiaans leren eten in de jaren 60. Dat is alweer zo’n 65 jaar geleden! Bovendien zijn de ouderen van nu sowieso flink wat avontuurlijker dan hun voorgangers. In de ouderenzorg is het daarom belangrijk aan te sluiten bij deze eetgewoontes. Zet af en toe eens wat spannenders op tafel. Pasta Carbonara of een vispannetje met pasta, bijvoorbeeld. Het valt gegarandeerd in de smaak. Heeft u jongere eters, bijvoorbeeld in een ziekenhuis, in woongroepen of afhalers voor thuis? Dan is variëren met Wereldgerechten helemaal een must.
 

3. Organiseer eens een thematische avond.

Een Griekse avond met muziek en dans bijvoorbeeld. We beginnen de avond met een glaasje Ouzo. Lekker Mousaka eten, ijs als dessert. Aan het eind van de avond zal iedereen de Sirtaki dansen! En tenslotte gaan we nog wat oud servies kapot gooien. Supergezellig. (Stuur ons je filmpjes!)
 

4. Soms heb je behoefte aan individuele maaltijden. 

Omdat niet iedereen alles kan mee-eten, niet alles graag lust of niet op het zelfde moment eet. De Wereldgerechten zijn ook te koop in 1-persoons verpakking. Gemakkelijk te bestellen in de boodschappen webshop. Denk wel even aan de besteltermijn! Wij maken alles vers, dus moeten we even de tijd hebben om boodschappen te doen en voor u te koken.
 

5. Wereldgerechten zijn superlekker.

Op smaak gemaakt door onze chef met kruiden en specerijen. Geen toevoegingen die er niet in thuis horen. De beste, pure ingrediënten en het ambacht van de kok. Dat is alles wat nodig is, om die heerlijke gerechten te maken.

Thuis eten mensen graag gevarieerd. Daar biedt Culinair Kommers de oplossingen voor met Wereldgerechten. Heb je verder nog vragen. Bel gerust met John Kommers en vraag hem alles wat je weten wilt over de gerechten.